diumenge, 1 de març del 2009

Febrer

Aquest mes de febrer m'ha passat volant i el de març es presenta amb la mateixa intensitat, per això no he dedicat gaire temps a escriure.
Bones notícies d'aquest mes, he perllongat el contracte del lloguer del pis per un any més que era un bon maldecap, he tingut una oficina per mi tot sol a la feina encara que provisionalment, he tingut visites previstes i imprevistes però totes molt benvingudes, he entrat a la junta del Casal Català, cada cop tinc més i millors amics amb els que compartim moltes coses, he après a patinar sobre gel, he passat unes noves oposicions amb el 78,56 % que m'asseguren 3 anys més de feina apart dels 3 que ja tenia, m'he inscrit a unes altres oposicions de traductor que em poden portar a ser funcionari i d’altres coses del dia a dia.
No sabria dir males notícies apart del fred, la pluja i els cruiximents després del patinatge.
El carnaval a Brussel·les no és gaire vistós, només alguna festa privada i un final amb desfilada de globus gegants, a l'americana, amb gent vinguda expressament dels EUA per inflar-los, es veu que aquí no tenen prou bufera


2 comentaris:

LOS ha dit...

M'alegro dels teus èxits a les oposicions i de que estiguis a gust a la feina i al païs, però ves amb compte amb el patinatge. Com en tots els esports la probabilitat de prendre mal augmenta amb la pràctica, vigila...

Antoni ha dit...

Bon dia Jacob !

He trobat el teu blog per casualitat i l'he guardat com a 'Blog que segueixo'.

Espero que la teva estada a Brusel.les, que veig sera llarga, sigui positiva i interessant.

Ens veiem un dia d'aquests en les activitats del Casal.

Aprofito aquesta ocasio per facilitar-te el meu blog, un espai gastronomic sobre restaurants a Brussel.les i a d'altres llocs del mon. El blog es diu Taules del Mon.

http://taules-del-mon.blogspot.com

Pots enviar els teus comentaris a taules.del.mon@gmail.com

Una abraçada,

Toni